Menu

Danske Bank fortsætter samarbejdet med VIF

image
Vanløse Bladet
02. maj 2017 kl. 10:57
Danske Bank i Vanløse fortsætter samarbejdet med Vanløse IF også efter at banken har fået ny filialdirektør. Den hidtidige filialdirektør Dennis Vangsgaard skiftede til Danske Banks Vesterbro-afdeling den 01. marts 2017 og dermed blev ansvaret for Vanløse afdelingen overdraget til den nye filialdirektør Christian Snegaard Müller Andersen.

I Vanløse IF har man gennem de seneste år nydt godt at en stor opbakning fra banken, - særligt i forbindelse med afviklingen af Vanløse Cup, hvor banken har været hovedsponsor. Så man var lidt spændte i Vanløse IF på, om man kunne fortsætte det gode samarbejde også med den nye ledelse. Heldigvis har der fra første dag været en god og konstruktiv dialog mellem Christian og jeg udtaler VIF´s formand Knud Toft Andersen og fortæller videre, at Danske Bank Vanløse med Christian i spidsen fortsat ønsker at bakke op om det arbejde og den rolle som Vanløse IF har i bydelen, hvilket vi naturligvis er glade for.

Træningssæt til 1. og 2. senior
Helt konkret har Danske Bank Vanløse allerede bidraget til, at hele 1. og 2. holdtruppen er blevet udstyret med helt nye træningssæt til alle i alt 32 mand, hvilket man i Vanløse IF er taknemmelige for.